Taopatch – СВЕТЛИНА ЗА ЗДРАВЕ

таопач - нанотехнологилен апликатор излъчващ фотони

Taopatch® са нанотехнологични устройства, с кръгла форма с диаметър 16 мм и по-малка от 1 мм дебелина.

Имат покритие от хипоалергенен материал (Mylar), в който е включена нанотехнологична смес. Основните компоненти нанокристали (quantum dots) и въглеродни нанотръби.

Нанокристалите се възбуждат от топлината на тялото (фотони в инфрачервения спектър) и произвеждат електрони и фотони с дължина на вълната, подобни на тези, използвани в нискоенергийна лазерната терапия и в ултра-нисък интензитет на лазерната терапия (например 904 nm, 670 nm).

Стимулирането чрез фотони на тези дължини на вълната индуцира активирането на определени фоторецептори и фоточувствителни протеини, благоприятствайки предаването на информация вътре в тялото.

Taopatch® насърчават балансирането на постуралната тонична система от първата минута на прилагане и това, може да се измери веднага.

Те се залепват върху кожата с лепенка, могат да бъдат махнати и повторно приложени в други точки, могат да се носят непрекъснато за необходимото за терапия време, като по този начин позволяват да се запази постурален баланс в дългосрочен план, допълвайки се с ефектите от леченията в лекарския кабинет.

Поставяйки апликаторите Taopatch® в засегнатите области се извършва постоянната стимулация на тялото , която намява напрежението и спомага за предаването на кохерентни фотони в човешкото тяло без използване на химически вещества.

Апликатори се прилагат върху конкретни точки, при спазване на указанията за използване на технологията на Taopatch®. Те имат положително и тонизиращо действие, намаляват напрежението в тялото, като предизвикват моментален ефект.

Апликаторите ТАОПАЧ се използват за:

  • Облекчаване на болка без химикали
  • Подобряване на проприоцепцията
  • Подпомагане на двигателни нарушения
  • Подобряване стабилността и равновесието
  • Въздействат върху мускулната сила
  • Въздействит върху рецепторите
  • Правят невро-мускулна ремодулация
  • Постурално препрограмиране

Намерете повече информация на https://taopatch.bg/