Нова книга в DentalBooks.bg: „Имплантология стъпка по стъпка” от Кристоф Сливовски

implantology-step-by-step-2015Издателство „Инфодент” има удоволствието да предложи на вниманието на своите читатели нова книга, която бихте могли да поръчате от нашата онлайн книжарница DentalBooks.bg: „Имплантология стъпка по стъпка” от Кристоф Сливовски (Implantology Step by Step by Christoph T. Sliwowski).

Книгата е на английски език, на издателство Quintessence Publishing; тя е ново преработено издание, с твърди корици, 592 страници и с богат илюстративен материал.

Ето какво съдържа:

„Имплантология стъпка по стъпка” е богато илюстрован учебник, изцяло ориентиран към практиката. В него се предоставят насоки и помощ към зъболекарите, навлизащи в областта на денталната имплантология.

Тази успешна и популярна книга сега е изцяло преработено и разширено издание на английски език. Авторът Кристоф Сливовски е събрал в един том лечението на максилата и мандибулата, като е включил и глава за изцяло обеззъбените пациенти.

Богат спектър от нови случаи илюстрират приложението на новаторски методи и техники, заменяйки материалите, които вече са остарели.

Това, което е запазено, е иновативната концепция, при която широк набор от случаи с различна степен на сложност са разгледани във всякакви клинични ситуации – от възстановяването на единични липсващи зъби до лечението на изцяло обеззъбени пациенти. Представени са техники за синус лифт и имедиатно имплантиране.

Разгледани са и важни усложнения, заедно с причините и решенията за тях. Освен това авторът не се е поколебал да включи и примерни случаи с незадоволителни лечебни резултати, повишавайки по този начин осведомеността за специфичните капани при имплантатното лечение.

Книгата „Науката и изкуството на оклузията и оралната рехабилитация” от Мартин Грос (The Science and Art of Occlusion and Oral Rehabilitation by Martin Gross) можете да поръчате от нашата онлайн книжарница DentalBooks.bg ТУК.

Вашият коментар