Световни новости от хуманната и денталната медицина на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ‘2015

IMG_1826Медиците, които посетят изложението, могат да спечелят 7 ваучера за покупка на стойност от по 2000 лв.

С близо 120 новости в хуманната и денталната медицина ще имат възможност да се запознаят посетителите на 49-ото изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, което ще се проведе между 13 и 15 май 2015 г. в „Интер експо център” в София.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ’2015 ще се проведе с участието на близо 180 компании от 12 страни.

За трета поредна година 7 ваучера по 2000 лева очакват посетителите на изложението. Всеки от тях, който упражнява медицинска професия, може да участва, като попълни анкетна карта още при влизане в изложбения комплекс.

Посетителите, спечелили ваучер, ще имат възможност да закупят с него продукти и оборудване от фирмите-участнички в изложението на стойност 2000 лв. Идеята е да се подпомогне стремежът на медицинските специалисти да постигнат по-висок стандарт и качество на здравното обслужване, коментират организаторите от Интер Експо Център.

Те ще имат богат избор благодарение на широката гама от ново оборудване и продукти, които ще бъдат представени на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ’2015.

Лазерните технологии в медицината напредват с бързи темпове

Лазерните технологии в медицината напредват с бързи темпове, затова на специализираното изложение ще видите разнообразие от медицински лазери.

Медицинските лазери се използват основно в акупунктурата. Те се предлагат с вграден електронен детектор за акупунктурните точки. Това позволява удобно търсене и едновременно облъчване. На изложението ще видите и модел малък медицински лазер, който се използва както в акупунктурата, така и в лечението на кожни проблеми. Към него се предлагат допълнителни аксесоари като накрайниците за акне и херпес, за кожен масаж, както и за акупунктура на ушните миди.

На изложението посетителите ще видят още диоден лазер, който представлява ново стъпало в лазерната технология за трайна епилация. Той работи по нефокусирана импулсно диодно-лазерна технология.

Диодният лазер създава лазерен лъч с дължина на вълната 808 нанометра – чиста червена светлина. Лазерните лъчи при диодната лазерна епилация проникват на дълбочина до 8 mm и така ефективно унищожават както повърхностните, така и най-дълбоко разположените фоликули. Контактното охлаждане прави процедурата почти безболезнена, комфортна за пациента и изключително ефективна. Това е съществено предимство при диодната лазерната епилация в сравнение с останалите видове тъй като позволява да се работи с много по-висока енергия без риск за увреждане на околните тъкани. Така ще са необходими по-малко процедури за постигане на желания резултат.

На изложението ще бъде показан и уред за неинвазивна терапия за редуциране на целулита. Уредът стимулира производството на нов колаген, като допринася за дълготрайно намаляване на обиколките на тялото и придава лифтинг ефект на кожата. Освен това технологията неинвазивно разбива мастните депа и целулит и тонизира мускулите.

Медицински столове с модерен дизайн

На БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ посетителите ще видят медицински столове с модерен дизайн, като фирмите в хуманната и денталната медицина са доказали, че за тях удобството на пациента е най-важно.

Медицинска кушетка за преглед, дизайнерска серия ще бъде сред експонатите на БУЛМЕДИКА. Тя е българско производство и се състои от две секции с повдигаща се секция за глава. Освен това е компактна и с място за прибиране на принадлежности, разполага с вграден шкаф с 2 чекмеджета и шкаф с вратички за хартия и принадлежности.

На изложението специалистите ще видят още авангарден гинекологичен стол с уникално технологично решение, гарантиращо позиция „Тренделенбург“ едновременно с повдигане на стола във височина. Този предпочитан стол от водещи гинеколози в България е 3-секционен, с електрическо задвижване и управление с педал. Той е с ергономичен и модерен дизайн.

Няколко варианта специални микроскопи (колпоскопи) ще са сред експонатите на БУЛМЕДИКА. Някои от тях са с петстепенно увеличение до 1.5 до 30 пъти, имат LED осветление, предлагат възможност за присъединяване на камера или цифров апарат. Колпоскопите могат да се окачват на гинекологичен стол или на подвижен статив.

Специалистите ще могат да избират между различни варианти ехографи включително и цветни.

Здравословни продукти за прочистване на организма

Здравословни продукти за прoчистване на организма ще видят специалистите на 49-ото издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

Забързаното ежедневие, вредната и небалансирана храна, мръсният въздух ни задължават да бъдем все по-отговорни към здравето си.

Такива предложения медиците ще могат да видят и на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2015. Натурална напитка с фибри, съставена от 100% естествени съставки помага на организма да изхвърли всички токсини от дебелото черво. Напитката пречиства стомаха и кръвта, снабдява клетките с кислород, нормализира кръвното налягане, тонизира тялото, изгаря мазнините. Също така премахва вредните вещества и бактерии от организма, придава свежест и красота на кожата, предпазва организма от развитие на ракови клетки.

На изложението ще видите продукт с екстракт от чист и свеж течен хлорофил. Напитката е богат източник на естествени минерали, витамини, белтъчини, микроелементи и антиоксиданти, които са от съществено значение за балансирането и поддържането на здраво тяло. Освен това спомага за добър хранителен баланс, за възстановяване на клетките и подсилва имунната система. Продуктът се препоръчва на диабетици и хипертоници, защото увеличава кислорода в тялото, при бременност, защото е богат на желязо, при хора с анемия и болки в костната система.

Хлорофилният сапун абсорбира миризмите от кожата, което го прави незаменим козметичен продукт. Хлорофилът в него е силен антиоксидант, който се бори със свободните радикали. Той е богат източник на белтъчини, каротин, ензими и витамините А, Д, Е, В-6 и К. 

На изложението ще бъдат показани и продукти за първа помощ при афти и рани на устната лигавица. Фиксиращ крем с алое вера притежава изключителна фиксираща сила и е подходящ за пациенти с чувствителна лигавица.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще бъде отворена за посетители всеки ден от 13 до 15 май 2015 г. от 9.30 часа до 18.00 часа. Всички посетители могат да ползват срещу заплащане буферния паркинг при метростанция “Интер Експо Център – Цариградско шосе”, както и подземния паркинг, разположен под зала 6 на изложбения комплекс. Входът за изложбата тази година ще бъде 3 лева.

Повече за новите продукти, системи и технологии на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще научите ТУК.

Вашият коментар