Книга и DVD от DentalBooks.bg: „Пластично-естетична пародонтална и имплататна хирургия” от Ото Цур и Марк Хюрцелер

Book+DVDИздателство „Инфодент” предлага на вниманието на своите читатели интригуваща книга, която бихте могли да поръчате от нашата онлайн книжарница DentalBooks.bg: „Пластично-естетична пародонтална и имплантологична хирургия” от Ото Цур и Марк Хюрцелер (Plastic-Esthetic Periodontal and Implant Surgery by Otto Zuhr and Marc Hürzeler).

Книгата е на английски език, на издателство Quintessence Publishing; тя е първо издание, от 2012 г., с твърди корици и 872 страници с 1 905 цветни изображения.

Ето описание на книгата:

Авторите на книгата правят първия цялостен преглед на основните принципи, индикации и клинични техники на пластичната, естетичната, пародонталната и имплантологичната микрохирургия. Книгата е компилация от научни знания и практически опит.

Всички проблеми са анализирани въз основа на наличната научна литература и актуалните клинични данни. Микрохирургичните процедури, представени в книгата, са обяснени стъпка по стъпка в подробно илюстрирани клинични случаи. Изключително полезна за практиката е и добавената информация за необходимите материали, инструменти и работни стъпки. И накрая, но не на последно място, авторите представят инструкции за справяне с евентуални усложнения.

Без съмнение книгата на Ото Цур (Otto Zuhr) и Марк Хюрцелер (Marc Hürzeler) е една от най-ценните в областта на оралната хирургия през последните години и е задължителна за всеки имплантолог и пародонтолог.

Книгата „Пластично-естетична пародонтална и имплантологична хирургия” от Ото Цур и Марк Хюрцелер (Plastic-Esthetic Periodontal and Implant Surgery by Otto Zuhr and Marc Hürzeler) можете да поръчате от нашата онлайн книжарница DentalBooks.bg ТУК.

Otto Zuhr DVDsКъм книгата можете да закупите и допълващите я материали – колекция от 10 DVD диска със същото заглавие и от същите автори: „Пластично-естетична пародонтална и имплантологична хирургия” от Ото Цур и Марк Хюрцелер (Plastic-Esthetic Periodontal and Implant Surgery by Otto Zuhr and Marc Hürzeler).

Този DVD компендиум представя забележителни минимално инвазивни хирургични техники. Всеки DVD диск илюстрира по една хирургична процедура, извършена от авторите, придружена с коментари.

Ето съдържанието на дисковете:

Диск 1: Вземане на автогенен графт.

Диск 2: Гингивална аугментация с автоложна съединителна тъкан.

Диск 3: Корекция на единични гингивални рецесии.

Диск 4: Корекция на множествени гингивални рецесии.

Диск 5: Естетично удължаване на клинични корони.

Диск 6: Хоризонтална аугментация на папилите с автоложна съединителна тъкан.

Диск 7: Обработка на екстракционни рани.

Диск 8: Мекотъканна аугментация за мостови конструкции.

Диск 9: Реконструкция на дефeкти.

Диск 10: Поставяне на имплантат, посредством техника на модифицирано преместено ламбо.

Дисковете „Пластично-естетична пародонтална и имплантологична хирургия” от Ото Цур и Марк Хюрцелер (Plastic-Esthetic Periodontal and Implant Surgery by Otto Zuhr and Marc Hürzeler) можете да поръчате от нашата онлайн книжарница DentalBooks.bg ТУК.

Видео с техниките на Ото Цур можете да гледате ТУК.

Вашият коментар